Duben 2009

Bravo 7/2009

10. dubna 2009 v 11:47 | Barushka |  V OBCHODECH
V novém Bravu najdete článek Tayloru Lautnerovi (Jacob) a plakát Alice s Jasperem.

12 způsobů jak naštvat Alici

10. dubna 2009 v 11:39 | Barushka |  OSTATNÍ
1) Zapomenout na její narozeniny...
2) ... a pak jí nedát dodatečně dárek
3) Přebarbit její Porsche na černou
4) Přihlásit ji na Olympiádu v běhu...
5) ... a nuti ji běžet pomalu
6) Jako dárek jí koupit hrozné šaty...
7) ... a tvrdit, že jsou od Jaspera...
8) ... a donutit ji ať si je vezme na veřejnost...
9) ... jinak raní Jasperovi city
10) Menit rychle svoje rozhodnutí...
11) ... a jedním z rozhodnutí si rozmyslet, že ji roztháš její oblíbené šaty...
12) ... a pak to bez varování udělat


13 způsobů jak naštvat Ara

10. dubna 2009 v 11:34 | Barushka |  OSTATNÍ
1. Vykládat mu, jak moc tě štve, že se před ním musí všichni plazit.
2. Ptát se ho, kolik mu je let.
3. NEUSTÁLE.
4. Vyptávat se ho, co bylo dřív, jestli slepice nebo vejce. Když se tě zeptá, jak to má asi vědět, odpověz, že sis myslela, že u toho byl.
5. Vystrč ho ven na slunce a křič u toho: "Je to blázen! Myslí si, že je upír!" Potom uteč.
6. Ptej se ho, jestli zapříčinil vznik první světové.
7. A druhé světové.
8. A hladomor ve světě

9. Zeptej se ho na něco a potom se na každou jeho odpověď ptej proč.
10. Potom se dej na otázky jak?
11. Pak kde?
12. Potom kdo?
13. A potom zakřič jaká je z něj kočka, když se obleče do růžové!


Edward a Alice s Jasperem tapety

10. dubna 2009 v 11:27 | Barushka |  TAPETY
pod perexem...


Krásná tapeta

10. dubna 2009 v 10:29 | Barushka |  TAPETY
pod perexem...


Filmografie Kristen Stewart

4. dubna 2009 v 23:09 | Barushka |  KRISTEN STEWART
2009 Nový měsíc (New Moon) ... Bella
2008 Stmívání (Twilight) ... Bella
2007 The Cake Eaters ... Georgia
2007 Prokletí domu slunečnic (The Messengers) ... Jess
2006 In the Land of Women ... Lucy Hardwicke
2005 Zathura: Vesmírné dobrodružství (Zathura: A Space Adventure) ... Lisa
2005 Fierce People ... Maya
2004 Chyťte tu holku (Catch That Kid) ... Maddy
2004 Undertow ... Lila
2004 Mluv (Speak) ... Melinda Sardino
2003 Cold Creek Manor ... Kristen Tilson
2002
Úkryt (Panic Room) ... Sarah Altman
2001
Životní jistoty (The Safety of Objects) .... Sam Jennings
1999 Třináctý rok (The Thirteenth Year) ... Dívka čekající na nápoj

Něco o Kristen Stewart

4. dubna 2009 v 23:05 | Barushka |  KRISTEN STEWART
Kristen je, což nejspíš nikdo nevyvrátí, velmi dobrá herečka. Ale představitelka Belly Swanové hrála i jinde, než ve Stmívání...

New Moon - pár foteček...

4. dubna 2009 v 22:23 | Barushka |  FOTKY Z FILMŮ
Všechno jsou to fotky z jedné scény...